Hèt platform voor jongeren en jongvolwassenen in Groningen. Hier vind je allerlei activiteiten en actualiteiten op gebied van sport en bewegen, entertainment, maatschappij en kunst en cultuur. Alles passend binnen de geldende corona maatregelen.

Over GRONG

GRONG is in het leven geroepen door de gemeente Groningen en biedt een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten voor jongeren en jongvolwassenen in Groningen.

GRONG wil graag verbinding, samenwerking en creativiteit stimuleren. Iedereen mag meedenken met GRONG en kan zijn of haar idee aanleveren via het formulier “Ik heb een idee”. Heb je een idee, maar kun je dit zelf niet uitvoeren? GRONG kan jongeren en partijen samen brengen, om zo nieuwe initiatieven te laten ontstaan.

Actualiteit

GRONG 2022, iedereen bedankt!

Kijk nog eens terug naar alle activiteiten van 2022! Het was een geweldig jaar. GRONG wil graag iedereen bedanken voor alle inzet.

Keiweek

Van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus was het weer keiweek in Groningen. Hier zijn wij met Grong uiteraard even langs gegaan op de infomarkt…

Suppen met Jimmy’s

  Jimmy’s is Dinsdag 23 augustus 2022 wezen Suppen door de grachten van Groningen. Wil jij de volgende keer ook mee suppen? Ga dan naar…

GRONG – Jong en Out

  Jong&Out is voor LHBTIQ+ jongeren tot en met 18 jaar. De Jong&Out meetings worden maandelijks georganiseerd door vrijwilligers van een lokale COC-lid vereniging. De…

Ik heb een idee!

Denk je een mooie activiteit toe te kunnen voegen aan onze GRONG agenda, aarzel niet om het idee met ons te delen! Ook als je leuke ideeën hebt over actualiteiten, social media of andere zaken, laat het ons dan weten! Vul even het formulier in en wij komen er zo snel mogelijk bij jou op terug.

Subsidie aanvragen

De gemeente Groningen biedt weer subsidies aan voor (een deel van de) gemaakte kosten bij het organiseren van activiteiten t.b.v. het platform GRONG.nl.

Deze subsidieaanvraag wordt snel behandeld, mits aan de voorwaarden wordt voldaan. Hoe je aan deze voorwaarden voldoet? Klik op subsidie aanvragen!

Volg ons op de socials

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem gerust contact met ons op. Wij doen ons best zo snel mogelijk contact met je op te zoeken!

GRONG is een initiatief van:

Samenwerkende partners van GRONG: