Diepenring Kompas – Zwerftocht langs het water

Delen

Datum:

Vanaf nu te bestellen

Diepenring Kompas - Zwerftocht langs het water

Het is een boek over motivatie en magie in de vorm van een plattegrond met website en een wandeling langs de grachten van Groningen. Aletta Jacobs, Wubbo Ockels, Kim Feenstra, Pim Fortuyn en Beyoncé. En ook Janine Abbring, Arjen Robben, Bono, Herman Brood en Ali B. Zij en vele andere bevlogen wereldburgers hebben hun sporen aan de Diepenring achtergelaten. Ga op zoek en laat je inspireren.

Het Diepenring Kompas is een boek in plattegrondformaat, geleverd in speciale hardkartonnen envelop inclusief QR-internettoegang tot de Gids, de Bronnen en de Toeverlaat op deze website (diepenringkompas.nl). Het Kompas kan hieronder besteld worden.

De prijs is €5,- (i.p.v. €15) alleen voor jongeren tot 28 jaar wonend in Groningen. Bij de bestelling stuur je een e-mail terug waarin je bevestigt dat je in Groningen woont en je leeftijd.

Max. 2 exemplaren per klant en zolang de voorraad strekt! Je kunt het ophalen aan de Noorderstationsstraat 52 te Groningen of laten bezorgen.

Locatie

Groningen

Organisator:

Diepenringkompas

Contactpersoon

Extra informatie

Diepenring Kompas is een boek in plattegrondformaat, geleverd in speciale hardkartonnen envelop inclusief QR-internettoegang tot de Gids, de Bronnen en de Toeverlaat op deze website (diepenringkompas.nl).

GRONG is een initiatief van:

Samenwerkende partners van GRONG: