Doe de #skipdecoronadip-challenge!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Doe de #skipdecoronadip-challenge!

Heb jij het ook even helemaal gehad met de coronasleur? Lijkt iedere dag op de vorige, begin je jaloers te worden op het sociale leven van de Teletubbies en voel je je bij elke goedbedoelde online meeting ook ongemakkelijker dan een ijsbeer in de sauna? Ga je coronadip te lijf met het Rode Kruis!

1. Volg de #skipdecoronadip-themamaand
De zon laat zich af en toe zien, we mogen op afspraak weer een winkel in en er wordt zelfs gefluisterd over open terrassen. Toch kunnen juist de laatste loodjes het zwaarst zijn en daarom is april de skipdecoronadip-themamaand. Een maand lang voorzien onze psychologen je van tips, inzichten en oefeningen om lekkerder in je vel te zitten. Zo geven we je dat laatste zetje naar de zomer.

2. Doe de #skipdecoronadip-challenge!
Tijdens de #skipdecoronadip-challenge kom je zeven dagen lang in actie om de sleur te doorbreken. Iedere ochtend voer je een kleine opdracht uit van Rode Kruis-psychologen Esmée en Madelon. Met deze opdrachten en handige tips helpen zij je om weer wat zonneschijn in je week te krijgen. Ga zelf de challenge aan of daag je vrienden, collega’s of leerlingen uit!

Organisator:

Rode Kruis

Contactpersoon

Rode Kruis

GRONG is een initiatief van:

Samenwerkende partners van GRONG: