Enactus Symposium “Future of Food”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Datum:

17 mei 2021

Enactus Symposium “Future of Food”

Enactus organiseert haar jaarlijkse symposium. Het evenement, met als thema ‘Future of Food’, zal in het teken staan van duurzaamheid in de voedselindustrie.

Enactus zet zich in om studenten in staat te stellen zich te ontwikkelen tot sociale en duurzame ondernemers. Tijdens het symposium zullen verschillende ondernemers die elk op hun eigen manier actief bezig met duurzaamheid binnen de voedselsector aan het woord komen.

Het doel van het symposium is enerzijds om ondernemers in contact te laten komen met studenten en andere ondernemingen die affiniteit hebben met duurzaamheid en anderzijds om bewustzijn te creëren onder studenten over hun eetkeuzes en de impact die zij hiermee kunnen maken.

Het symposium staat gepland voor maandagmiddag 17 mei en zal online plaatsvinden. Na afloop van het symposium zal een netwerkborrel zijn.

Interesse? Neem dan contact op met symposium@enactusgroningen.nl

Organisator:

Enactus

Contactpersoon

Enactus

GRONG is een initiatief van:

Samenwerkende partners van GRONG: