Escape room – De verloren vrijheid

Delen

Datum:

Elke dag

Escape room - De verloren vrijheid

Het begon allemaal met een prachtige oude kist die jullie gevonden hebben op de zolder van Niek zijn nieuwe huis. Een kist vol herinneringen. Na een leuke en ook lange zoektocht wisten jullie een verloren herinnering om te zetten naar een liefdevolle hereniging…nog niet gespeeld? Klik hier om de verloren herinnering te spelen

Zijn jullie benieuwd hoe het verder gaat met Niek en wat hij van zijn schitterende huis gemaakt heeft? Welke verrassingen wachten er op hem?….Beleef het in deel 2 van de verloren herinnering.

De verloren vrijheid!

Over dit spel
De Verloren Vrijheid is het vervolgproduct van creatieve geesten in isolatie: 15 samenwerkende escape room eigenaren hebben dit spel wederom GRATIS voor jullie gemaakt. Deze keer niet 1 lang spel, maar een spel uit 4 delen die elkaar snel opvolgen en het laatste deel zal jullie oprecht verbazen.  Het verhaal zit vol emotie en heeft heel wat gevarieerde puzzels.  Alle delen samen zijn goed voor 3-6 uur speelplezier!

Voor wie is dit geschikt?
Voor iedereen die van escape rooms en/of puzzelen houdt! Maar het is voor jonge kinderen mogelijk wel wat te moeilijk zonder hulp…
Het spel is op zowel mobiele toestellen als pc/laptop te spelen. Voor de maximale spelbeleving adviseren wij het spel te spelen op een pc of laptop.

 

Organisator:

Creators United

GRONG is een initiatief van:

Samenwerkende partners van GRONG: