Voorronde Kunstbende Groningen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Datum:

24 april 2022

Voorronde Kunstbende Groningen

Wil jij jouw skills in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Content Creator en Theater laten zien aan publiek én wil je feedback krijgen van een professionele jury? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de voorronde van Kunstbende Groningen op 24 april.

⭐ Kunstbende is de landelijk springplank voor jong talent. De voorrondes zijn door heel Nederland en als je wint ga je naar de finale in Amsterdam! Voorafgaand aan de voorronde kan je in Groningen gratis meedoen aan workshops, krijg je professionele begeleiding en kan je andere creatieve leeftijdsgenoten ontmoeten!

⭐ Naast het ontwikkelen van je talent kan je als deelnemer ook fantastische prijzen winnen. Denk hierbij aan masterclasses op maat of optredens op festivals als Noorderzon. De winnaars van de landelijke finale eindigen zelfs op de grootste podia van Nederland!

⭐ Voor wie? Kunstbende is voor alle jongeren tussen 13 en 18 jaar die Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater leuk vinden.

⭐ Nog niet zeker van je act? Meld je aan als Klub Member en doe mee aan (gratis) workshops en bekijk tutorials op de site van Kunstbende.

⭐ Alleen meedoen, als groep of als duo het kan allemaal!

Meer weten? Of meteen aanmelden? Ga naar www.kunstbende.nl en Volg @kunstbendegrunn via Instagram!

Locatie

Vrijdag, Sint Jansstraat 7, 9712 JM Groningen

Organisator:

Kunstbende Groningen

Contactpersoon

Afra

GRONG is een initiatief van:

Samenwerkende partners van GRONG: