Vrijdagavond avondeten

Delen

Datum:

Vrijdagavond van 16.30 uur tot 21.00 uur

Vrijdagavond avondeten

Hey!

Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het avondeten op de donderdag- en/of vrijdagavond! Hieronder vertellen we wat je kan verwachten:

* Iedereen die mee wilt avondeten krijgt een taak. Dit kan zijn: boodschappen doen, koken, tafel dekken, tafel afruimen of Jimmy’s netjes achterlaten. Boodschappen doen wordt voorgeschoten door een van de boodschappers. Dit wordt van te voren overlegd.

* Wanneer je je inschrijft ga je ermee akkoord dat de kosten van het avondeten onderling worden gesplitst. Dit houdt in dat we gemiddeld €3,00 per persoon besteden (kan ook minder), met een maximum van €3,50. Van te voren wordt er overlegd over hoe en wat, dus als je vragen hebt of iets wilt overleggen, geef dat aan bij een van de aanspreekpunten.

* De betaling gaat doorgaans via een betaalverzoek (in overleg contant) en dient op dezelfde avond nog betaald te worden. Hierdoor zit de persoon die de boodschappen heeft voorgeschoten niet met de kosten. Heb je geen budget, maar zou je wel graag willen mee eten? Geef dit aan bij een van de aanspreekpunten en het kan vanuit Jimmy’s betaald worden 🙂

Jimmy’s is open vanaf 13 uur, de inloop voor het avondeten is vanaf 16:30 uur. We proberen het eten tussen 18:00 en 19:00 uur klaar te hebben, afhankelijk van het gerecht. Jimmy’s sluit de deuren om 21:00 uur.

Tot dan!

Groetjes ‘De avondetencrew’

Aanspreekpunt vrijdagavond

Liesbeth en Cheryl

Locatie

Jimmy’s Groningen

Organisator:

Jimmy’s 050

Contactpersoon

Liesbeth

GRONG is een initiatief van:

Samenwerkende partners van GRONG: