Rapper FLO maakt nieuwe video voor #nogffvolhouden

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rapper FLO maakt nieuwe video voor #nogffvolhouden

De video is tot stand gekomen in samenwerking met; Rapper FLO / Actrice Imani Veenstra / Beeldend kunstenaar STHOM / Jerrol Lashley van Stichting Netwerk Hoorn / Video credits: Field Visuals fieldvisuals

Nieuwe #nogffvolhouden video FLO: Laat van je horen!

Twee maanden geleden is BVjong, in samenwerking met jongerenwerkers in heel Nederland, gestart met de campagne #nogffvolhouden. Een oproep aan jongeren om van zich te laten horen. Een oproep om zichzelf te laten zien. Te laten zien of horen dat we ondanks de vervelende coronasituatie er mogen zijn.

De Hoornse rapper FLO heeft, in samenwerking met Teamcoach Jerrol Lashley van Stichting Netwerk Hoorn, een vervolg gemaakt op zijn eerdere release van februari. Waar de eerste video jongeren vooral stimuleerde zich aan de coronaregels te houden richt hij zich in deze tweede video vooral op de mentale gezondheid van de jongeren. In de video tonen de rapper en de Hoornse actrice Imani een lastige maar helaas soms herkenbare situatie. We willen met deze tweede video jongeren blijven oproepen om van zichzelf te laten horen, om hun talent te blijven gebruiken en te tonen. “Wij geloven erin dat als je bezig bent met je talent, je het beste uit jezelf haalt”, vertelt Jerrol Lashley.

De campagne #nogffvolhouden is een campagne van de jongerenwerkers in heel Nederland. Het is mede mogelijk gemaakt door een BVjong werkgroep jongerenwerkers bestaande uit Jerrol Lashley, Teamcoach jongerenwerk Netwerk Hoorn; Stephan Beute, Sport en Welzijn Moerdijk; Bianca Boender, You!nG en Niko de Groot, BVjong i.s.m. het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

GRONG is mede mogelijk gemaakt door: